Leilighet 21

Panorama 85

Gang, dusj/wc/vaskerom, wc, bod/teknisk rom, 3 soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong.

BAD

Trendy bad med flotte detaljer. Et godt bad gir deg en god start på dagen og en god avslutning på kvelden. Et godt bad innredet for nettopp ditt liv, din trivsel. Bad/vaskerom har tidsriktig fliser på gulv og vegger. En flott stilren baderoms innredning med ledd lys og vegghengte glassdører i dusjen.

KJØKKEN

Lekre og innholdsrike designkjøkken. Stort flott og stilrent kjøkken som man lever i – hver dag, og der man samles rundt de gode måltidene. Selve midtpunktet i hjemmet. Et kjøkken som lever opp til både drømmende dine og hverdagen din. Integrerte hvitevarer fra Electrolux. Det medfølger oppvaskmaskin, kjøleskap, fryseskap, microovn, stekeovn, platetopp med induksjon.

STUE

Stuen, der familie og venner samles for de gode stundene. Stilrent, lyst og luftig stue med store vindusflater som gir et godt gjennomlys. Stuen har utgang til stor flott balkong der man kan slappe av å nyte livet.

Etasjer 1
BRA 85 kvm
P-rom 82 kvm
Sov 3
Bad 1
Vaskerom JA
Pris Kommer for salg

Bruk 2 fingre for å zoome inn på leilighetene med mobiltelefonen ved å føre fingrene fra hverandre. Knip fingrene sammen for å zoome inn igjen.