Spennende arkitektur og store takterrasser

Funkisleilighet stammer fra betegnelsen funksjonalisme

Funksjonalisme er et navn på en retning innen moderne arkitektur. Det handler om å skape noe rent og fundamentalt nytt.
At leilighetene ligger vestvendt til finnes det ingen grunn til å poengtere når takterrassen gir 360° utsikt.

Architecture
Architecture

Ideelt plassert høyt i terrenget

Leilighetene, som alle er selveierleiligheter, er ideelt plassert høyt i terrenget på Tindlund i Sarpsborg kommune. Her har tidligere Berntsen Gartneri vært drevet i en årrekke - og ikke uten grunn: Gartnerier er avhengig av mye sol - hele dagen.

Nordisk Design

Nordisk Designkjøkken fra JKE med integrerte hvitevarer. Stort flott og stilrent kjøkken som man lever i – hver dag, og der man samles rundt de gode måltidene. Selve midtpunktet i hjemmet. Et kjøkken som lever opp til både drømmende dine og hverdagen din. Integrerte hvitevarer fra Electrolux. Det medfølger oppvaskmaskin, kjøleskap, fryseskap, microovn, stekeovn, platetopp med induksjon og tidsriktig avtrekksvifte i stål.
Strategic Design

Åpne løsninger

Stilrent, lyst og luftig med store vindusflater som gir et godt gjennomlys. En åpen stue/kjøkkenløsning som har utgang til stor flott balkong der man kan slappe av å nyte livet.

Barnevennlig

Barnvennlig med eget lekeområde for de minste. Barnehage og skole samt idrettshall finnes i gangavstand. Med naturen og turområdene like i nærheten er Tindlund Panorama et trygt og godt sted å bo.

Trendy bad

Trendy bad med flotte detaljer. Et godt bad gir deg en god start på dagen og en god avslutning på kvelden. Et godt bad innredet for nettopp ditt liv, din trivsel. Bad/vaskerom har tidsriktig fliser på gulv og vegger. En flott stilren baderoms innredning med LED-lys og vegghengte glassdører i dusjen.

Hurtig meny